2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Western az Avason

Western az Avason

Western az AvasonLégpisztollyal hátbalőttek Miskolcon, az Avasi lakótelepen egy idős férfit , aki szerencsére csak könnyű sérüléseket szenvedett. Az előállított gyanúsított egészen  mást mond, mint a rendőrség.


„ G. István barátom az ócskapiacon, vagy hol vett egy légpisztolyt, s mivel fegyvermester voltam egykoron a Honvédségben megkért, hogy fessem át, tegyem rendbe. Vettem hozzá egy doboz lőszert. Úgy volt szerda délután a Hejőparton belőjük. A posta előtt el kezdett játszani vele, forgatta, mint a western filmekben. Rászóltam, hogy fel van húzva, erre elsült”- idézte fel a történtekről saját változatát Sz. Szilárd. Állítása szerint a lövést követően a barátja nagyon megijedt, a kezébe nyomta a pisztolyt és elszaladt. A rendőrök pedig őt vették őrizetbe, bevitték, rabosították, a fegyvert lefoglalták. Sz. úr szerint az az egyetlen, szerencsétlen lövés dördült el. A rendőrök eljárását  – különösen a testüregvizsgálatot – pedig megalázónak nevezte.
„Az adatgyűjtés és tanúmeghallgatások alapján a rendőrség előzetes információja szerint Sz. Szilárd a második emeleti lakás erkélyéről felfelé irányított lövéseket adott le légpisztolyból. Egy lövedék hátba talált egy idős férfit, aki könnyű személyi sérülést szenvedett. Sz. Szilárdot a rendőrség előállította, a  légfegyvert lefoglalták. Ellene súlyos testi sértés kísérletének gyanújával indított eljárást a miskolci kapitányság” – ismertette a rendőrség álláspontját Egyedné Novodonszki Éva, a borsodi főkapitányság kommunikációs munkatársa. Minden bizonnyal a western jelenet előtti poharazgatás is szerepet játszott a történtekben… Minden esetre a hatóság feladata a bizonyítás.

 

Western az Avason

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek