2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Megújul a bekecsi általános iskola könyvtára

A hónapban véget ér az 5 500 000 Ft uniós támogatásban részesülő könyvtári infrastruktúra fejlesztést támogató projekt, melynek kedvezményezettje Bekecs Község Önkormányzata.

Az Önkormányzat az Új Széchenyi Terv keretében jutott hozzá a támogatáshoz. A projekt célkitűzése a képzés, tanulás színvonalának javítása a könyvtár informatikai struktúrájának korszerűsítésével és a hatékony kommunikáció megteremtésével. A program keretében hardver és szoftver eszközöket szereztek be és helyeztek üzembe a bekecsi ÁMK II. Rákóczi Ferenc Informatika – Matematika Tagozatos Általános Iskola könyvtárába. Az új eszközök segítségével a könyvtárban olyan tudásközpontot alakítottak ki, melyben az iskola tanulói a jelen és a jövő feladatainak, napjaink kihívásainak lépésről lépésre haladva meg tudnak felelni, ezáltal pedig rövid- és hosszútávon is javulhat életminőségük.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…