2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

A Bayer-ellenes tüntetés margójára

Most éppen a Fidesz 5. számú tagkönyvének tulajdonosa, Bayer Zsolt tapasztalja meg a magyarellenes nagykoalícióba tömörülő szervezetek rágalom- és hisztéria keltését, hasonlót, amelyet Gyöngyösi Márton és a Jobbik is átélt.
A legkevésbé sem szándékunk védelmünkbe venni Bayer Zsoltot, aki egyáltalán nem vádolható jobbikos elfogultsággal, az azonban tény, hogy ominózus írásában nevén nevezte a lényeget, amikor állatokhoz hasonlította a békés együttélésre képtelen, késelő bűnözőket. A kialakult hivatásos rettegés ismét a szokásos és szánalmas koreográfia szerint zajlik: elhatárolódás-bajnokság, majd a mára szervezett tüntetés. Annyi a változás, hogy ezúttal az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt 2014, a MAZSIHISZ, a HIT Gyülekezete, a Fidesz, és a kormány ezúttal nem „együtt Jeruzsálemért” állt össze immáron sokadik nagykoalícióban, hanem „együtt a cigánybűnözőkért”.

A Gyöngyösi Márton és Bayer Zsolt kapcsán mesterségesen kirobbantott politikai hisztériakeltés azonban mégsem hasonlítható össze egymással, ugyanis amíg a Jobbik egy emberként állt ki Gyöngyösi Márton mellett egy félresiklott, de fontos kérdéskört feszegető mondata kapcsán, addig a Fidesz a nemzetközi háttérhatalmaknak való megfelelési kényszere miatt hátba szúrta az 5. számú párttagkönyvének birtokosát azért, mert leírta az igazat.

Ha a Fidesz így bánik saját kegyeltjével, akkor mire számíthat egy egyszerű állampolgár?!

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…