2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Jogosítvány nélkül csak a fogdára lehet hajtani! – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Jogosítvány nélkül csak a fogdára lehet hajtani! – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 25-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Jogosítvány nélkül csak a fogdára lehet hajtani!

A Miskolci Rendőrkapitányság egy-egy autóvezetőt vett szabálysértési őrizetbe, mivel eltiltás hatálya alatt ültek volán mögé, továbbá egy férfivel szemben azért hozott a hatóság személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést, mert megszegte az ideiglenes távoltartó határozatot.

Az egyik 52 éves sofőr a déli órákban a Miskolcon Sellő utcában közlekedett, amikor a járőrök ellenőrizték és ekkor derült ki, hogy a bíróság 2013. március 29-ig eltiltotta a vezetéstől. Negyvenegy éves „kollégája” Felsőzsolcán bukott le egy közúti ellenőrzés során, ő 2013. február 15-ig nem ülhetett volna volán mögé.  


Az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain.

Egy edelényi férfi autójával a késő esti órákban Sajószentpéter irányából Parasznya felé tartott, amikor egy kanyarban kicsúszott. Az elsődleges információk alapján a sofőr nem jól választotta meg járműve sebességét, így a sodródás következében egy buszmegálló tartóoszlopának ütközve állt meg. A balesetben egy utas súlyos, míg a sofőr és második utasa nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket, hiszen mindenkit haza várnak!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek