2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Szénmonoxid mérgezés Rudolftelepen: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Szénmonoxid mérgezés Rudolftelepen: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 24-én is több esetben történt rendőri intézkedés. A Miskolci és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy-egy tolvajt vett szabálysértési őrizetbe, míg az ózdi rendőrök egy garázda férfivel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Ünnepnapokon sem sikerülhet!

A miskolci bolti tolvaj egy helyi üzletből akart két parfümöt eltulajdonítani, de terve nem sikerült. A 19 éves férfit a Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és lopás miatt indított vele szemben eljárást.

Kályhából kipattanó szikra okozott tüzet az esti órákban egy vizsolyi családi háznál. A házban egy 14 éves lány és egy 17 éves fiú volt, akik ki tudtak menekülni a házból. Az eset során lakosságvédelmi intézkedés nem történt, továbbá a szakértők kizárták a közveszély okozás tényét. Az anyagi kár elérheti az egymillió forintot.  

Szénmonoxid mérgezés okozta egy 68 éves férfi halálát Rudolftelepen. A férfit lakásán találták a kora esti órákban, hasonló korú feleségét pedig szénmonoxid mérgezés gyanújával szállították kórházba. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság szakértők bevonásával közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset pontos körülményeit.

Az elmúlt huszonnégy órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain. Hogy ez továbbra is így maradjon, a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek