2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Portré a jelenről: Szirtes Edina Mókus és Nádas György riportja!

Portré a jelenről: Szirtes Edina Mókus és Nádas György riportja!

Nádas György: „Karácsonykor nálunk nem hallé van, hanem marha nyakból igazi leves – amit négy és fél órán keresztül főzök lassú tűzön. Abból készül utána a vadas marha, természetesen a szalonnás zsemlegombóccal – amit csak én tudok csinálni.

A sportban találtam most meg a jelenemet – majdnem minden nap eljárok úszni Szentendrére – Gesztesi Karcsi barátommal szaunázunk, dumálunk, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, amióta a vízzel is közelebbi a viszonyom.

Annyi minden marhasággal foglalkoztunk az életünkben, hogy talán pont magunkkal, és a többi emberrel való kapcsolatunkkal voltunk a legkevésbé elfoglalva, márpedig ez az élet szerintem arra van kitalálva, hogy minél több embernek nyújtsuk a kezünket, és mosolyogjunk egymásra.

Ülök a számítógép előtt, és írok – nem tudom, hogy hova írom, de nem hiszem, hogy nem lesz ennek helye. Úgy gondolom, hogy a középkorosztálynak nincs igazából olyan komédia, ami összehozná azokat, akik a nyolcvanas években nőttek fel.”


Szirtes Edina Mókus:
„Most fejeztük be a Fabula Rasa lemezfelvételeket, nagyon sok zenésszel voltunk együtt, akik mind barátok. Ez már magában egy bizonyosság arra, hogy valami izgalmas dolog születik, amikor mi együtt vagyunk, és zenélünk – nekünk ez egy nagy ajándék.

Nagyon nagy szükség van a csendre, de valahogy úgy alakult az élet, hogy nem nagyon adatik meg 1-2 nap sem – de ezzel nem vagyok egyedül, tudom, és ezt nem panaszosan mondom. Eljön majd az az idő, amikor lesz csend, és tudunk figyelni azokra az igazi dolgokra, amik megengedik azt, hogy amikor megint rohangálni kell, akkor telis-tele gondolattal, energiával, érzelemmel tudjunk teljesíteni, dolgozni – vagy a művészetet tudjuk szolgálni.

Jó lenne egy olyan arányt találni a hétköznapokban, hogy beleférjen minden héten egy csendes délután, hogy felvértezzük magunkat nyugodtan… Valljuk be, hogy sok ember furcsán idegbeteggé válik – magamat is beleértve -, mert nagyon furcsán kell rohangálni, és teljesíteni. Ezt ellensúlyozva, azt a melegséges csendet birtokba venném.” www.sztarportre.hu – Meghallgatható Sztár portré beszélgetések!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek