2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Civil Karácsony a Lokálpatriótákkal és a Bíborszéllel

A Civil Karácsony elnevezésű rendezvény keretében a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület szeretné közös éneklésre hívni a miskolciakat. Az egyesület pályázatán nyert Bíborszél Miskolc című számára videó klipet már készítettek a lokálpatrióták. A legnagyobb videómegosztóra feltöltött klipet másfél hónap alatt csaknem 70 ezren töltötték le. Ezen felbuzdulva most újabb akcióval szeretnénk Miskolcra felhívni az ország figyelmét. A Szinva teraszra várjuk 2012. december 22.-én azokat a miskolciakat, akik hajlandóságot és kedvet éreznek arra, hogy a zenekarral és a Jezsuita Gimnázium kórusával közösen elénekeljék Miskolc „himnuszát”. A Miskolc Lokálpatrióta Egyesület ezzel a közös énekléssel szeretné méltóképpen megünnepelni a szeretet, a család és az összetartozás ünnepét.

A közös éneklés 2012. december 22.-én 12.30 perckor lesz a miskolci Szinva teraszon, amelyre szeretettel várjuk a szerkesztőség munkatársait is!

Montvai Zsolt
Miskolc Lokálpatrióta Egyesület

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek