2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 19-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
A Miskolci Rendőrkapitányság öt, a Tiszaújvárosi, a Kazincbarcikai és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság pedig egy-egy személyt vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt. Az elkövetők két esetben fát szándékoztak engedély nélkül kivágni és eltulajdonítani. A többi öt tolvaj boltból akart fizetés nélkül élelmiszert, illetve italt kivinni, továbbá egy férfi cipőt lopott.

Egy 29 éves fiatalember Miskolcon egy játszóház előterébe a délelőtti órákban bement, miközben ott egy adománygyűjtő rendezvény volt. Az ott letett lábbelik közül a férfi egy pár bakancsot  eltulajdonított, mely cselekményt a rendszeresített videó rögzített. A felvétel alapján a játszóház tulajdonosa az esti órákban egyértelműen felismerte az elkövetőt, aki éppen a közelben sétált. A rendőrök kiérkezéséig a tolvajt visszatartotta, aki a lopás tényét a helyszínen elismerte. A cipő tolvajt a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2012. december 19-én, egy súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon az Ady Endre és Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében egy gyalogosan közlekedő 53 éves asszony a gyalogosforgalmat irányító fényjelző készülék TILOS jelzésén haladt át a zebrán. Ennek során egy Búza tér irányából az útkereszteződésen szabályosan, a zöld jelzésen áthaladó autós őt elütötte. A nő a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek