2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Mezőnagymihályon a tűzben, égett holttestet találtak-Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Mezőnagymihályon a tűzben, égett holttestet találtak-Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Mezőnagymihályon, egy lakatlan házban, a délutáni órákban eddig ismeretlen okból tűz ütött ki. A területet az oltás idejére a mezőkövesdi rendőrök biztosították, melyet követően a lakóépület átvizsgálása során a tűzoltók egy összeégett emberi testet találtak az egyik helyiségben. A személy kiléte, neme nem volt megállapítható, az elhalt azonosítása érdekében végzett tanúkutatás, adatgyűjtés ezidáig nem vezetett eredményre. A ház tulajdonosának elmondása szerint, néhány napja járt ott, de nem tapasztalta, hogy lakott vagy járt volna ott valaki. A tűzvizsgáló a közveszély okozását elsődlegesen kizárta. Az eset körülményeit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében szakértő bevonásával vizsgálja.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt három főt vett szabálysértési őrizetbe. A férfiak, más-más miskolci üzletben alkoholos italt szándékoztak fizetés nélkül kivinni. Mindhármukat a biztonsági őrök érték tetten. A tolvajokat a rendőrjárőrök előállították és kezdeményezték az őrizetbe vett személyek gyorsított eljárásban történő felelősségre vonását.

Megyénk útjain 2012. december 17-én személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt, illetve hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…