2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ünnepi koncertek-hangolódjon a szimfonikusokkal az ünnepekre

Az év vége közeledtével mindenki már az ünnepekre készülődik. Hogy a karácsony meghitten valamint az új esztendő jókedvvel induljon, engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam a Miskolci Szimfonikus Zenekar programjait:

2012. december 20. 18 óra

Selyemréti Szent István templom

Karácsonyi koncert

Ünnepelje a szimfonikusokkal a karácsonyt!

A Miskolci Szimfonikus Zenekar 2012. december 20-án tartja meg hagyományos karácsonyi hangversenyét.  A Selyemréti Szent István templomban 18 órakor megrendezésre kerülő hangversenyen Bach, Mozart, Duruflé, Gasparini kórus-és zenekari művei hangzanak el a Miskolci Bartók Kórus közreműködésével. Az ünnepi hangulatú koncerten Meláth Andrea, Cser Krisztián valamint Kálmán László hangját is hallhatja a közönség. A Miskolci Szimfonikus Zenekart Kovács László vezényli. Térjen be az ingyenes koncertre és ünnepelje a miskolci szimfonikusokkal a karácsonyt!

2013. január 4. péntek 19 óra

2013. január 5. szombat 19 óra

2013. január 6. vasárnap 10.30 óra

Miskolci Nemzeti Színház
Újévi hangversenyek


Karácsonyra koncertjegyet

A Miskolci Szimfonikus Zenekar a 2013-as esztendőt (is) Újévi koncertjeivel köszönti. A minden év elején hagyományosan megrendezésre kerülő hangversenyek 2013 január 4-én és 5-én 19 órakor, január 6-án pedig 10.30 órakor kezdődnek a Miskolci Nemzeti Színházban. A program ezúttal is rendkívül színes és szórakoztató; a műsoron híres nyitányok, keringők, polkák, indulók és operett áriák hangzanak majd el, olyan ismert és elismert művészek közreműködésével, mint Janza Kata és Peller Károly. Az est fellépője lesz még Kapócs Zsóka, aki Karády Katalin dalaival varázsolja majd el közönségét. A koncerten közreműködik a Szinvavölgyi Táncegyüttes. A Miskolci Szimfonikus Zenekart Kovács László vezényli, az esten konferál Kovács Sándor. Jegyek az Újévi hangversenyre a Művészetek Háza jegyirodájában kaphatók. Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen élménnyel és köszöntse a miskolci szimfonikusokkal az újesztendőt!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek