2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Elsodort gyalogos Ormosbányán: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Elsodort gyalogos Ormosbányán: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 11-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában kilenc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei kettő „bolti szarkát” és egy garázdát vettek őrizetbe, a kazincbarcikai rendőrök egy lopási ügyben hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. A sárospataki, encsi rendőrök két, illetve egy engedély nélküli fakitermelőt fogtak el. Továbbá egy-egy esetben intézkedett az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt Mezőkövesdi és az Encsi Rendőrkapitányság.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Elsodort gyalogos Ormosbányán

Megyénk útjain az elmúlt nap egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve három anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A kora reggeli órákban Ormosbánya belterületén gyalogolt egy nő, amikor egy mellette elhaladó személygépkocsi vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, így elsodorta őt. Az autó sofőrje megállt majd kiszállt a járműből, de nyomban tovább is hajtott, mivel a gyalogos arról tájékoztatta, hogy nem fájlalja semmijét. Később a nő mégis jelentkezett a Kazincbarcikai Kórházban, ahol megállapították, hogy sérülései nyolc napon belül gyógyulóak. Az eset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek