2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Előzetesben a 27 éves miskolci nő megölésével gyanúsított férfi

Előzetesben a 27 éves miskolci nő megölésével gyanúsított férfi

A mai napon a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, akit a rendőrség a 2009. szeptember 02-án eltűnt 27 éves miskolci nő megölésével gyanúsít.


A nő  eltűnéséről édesanyja tett bejelentést a rendőrségen, amit követően szeptember 04-én már csak az eltűnt személy holttestét találták meg egy Miskolcon parkoló autóban.

A lefolytatott szemle eredményeként a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt rendelt el nyomozást. A nagy erőkkel megindított nyomozás során a rendőrség látókörébe került L.P 27 éves büntetett előéletű miskolci férfi, akit a hatóság még aznap, szeptember 04-én bűnügyi őrizetbe vett.

Az eljárás során a később felmerült adatok birtokában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az elkövetőt már előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A 27 éves miskolci férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését tagadta.

A rendelkezésre álló személyi és tárgyi bizonyítékok alapján a rendőrség előterjesztéssel élt az illetékes ügyészség felé a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a mai napon a bíróság elrendelt.

 


B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek