2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közerkölcsöt sértett, majd pizsamát lopott

Az ózdi rendőrök a közelmúltban egy közterületen meztelenkedő férfival szemben intézkedtek. A férfi előbb az úgymond „fogadásból” történt megjelenésével a közerkölcsöt sértette, majd egy pizsamát ellopva tulajdon elleni szabálysértést követett el.


Az Ózdi Rendőrkapitányság  ügyeletére tett bejelentést 2009. szeptember 3-án, kevéssel 23 óra után egy helybéli az Ózd, Katona József útról, mivel zavarta, hogy az utcán egy meztelen férfi sétál. A helyszínre érkező  járőrök meg is találták a Katona József és Kosztolányi utak kereszteződésében a zavarodott férfit, aki magán csak egy karórát viselt, amikor rendőri intézkedés alá vonták.

Az ellenőrzés alkalmával a meztelenkedő a neki feltett kérdésekre egymásnak ellentmondásosan válaszolt, először közölte a rendőrökkel, hogy nincs közük hozzá, hagyják békén, majd azt mondta, hogy fogadásból vetkőzött le és végül pedig arra hivatkozott, hogy kártyán vesztette el ruháját.

Tekintettel arra, hogy az intézkedés alá vont zavart állapotban volt, ezért hozzá mentőt hívtak, akik beszállították az Ózd Városi Kórházba.

Felvételekor kapott egy pizsamát, majd míg a regisztrációját intézték  – immár pizsamásan – megszökött a kórházból.

Rövid keresés után a rendőrök kb. 2 km-rel arrébb találtak rá, amint Ózd „Falu”  elnevezésű városrészében a bokrok között bujkált. Így újra a rendőrautóba került a 42 éves ózdi, pizsamás férfi.  

Ellene a közerkölcs megsértése és a pizsamalopás miatt is szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek