2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A legnagyobb ajándék a legkisebbek boldogsága

A Bosch játékokkal kedveskedett a miskolci óvodásoknak

A miskolci Bosch vállalatok az ünnepek alkalmából ajándékokkal kedveskedtek az önkormányzati óvoda gyerekeinek
Az óvoda 6 csoportjába 25 olyan gyerek jár, akinek a szülei a Boschnál dolgoznak
A Bosch kezdeményezésére évekkel ezelőtt német nyelvű csoport indult az intézményben

Miskolc – december 6-án ajándékkal köszöntötte a Bosch a Katowice úti önkormányzati óvoda minden gyermekét. A játékokat a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. és a Robert Bosch Power Tool Kft. képviseletében Uwe Mang, a miskolci autóipari gyár gazdasági igazgatója adta át a 6 óvodás csoport képviselőinek. Az óvodába jelenleg 25 olyan gyerek jár, akinek a szülei a Bosch munkatársaiként dolgoznak.

A Bosch és az önkormányzati óvoda együttműködése hosszú múltra tekint vissza, hiszen a cég kezdeményezésére indítottak évekkel ezelőtt német nyelvű csoportot. A nyelvi csoportba 12-en járnak a Boschnál alkalmazásban levő szülők gyermekeiként, a magyar óvodások szülei németországi kiküldetésre készülnek vagy több évet töltöttek német nyelvű munkahelyi környezetben.
„Nincs annál szívet melengetőbb érzés, mint figyelni a gyerekek arcán a meglepetést, és az őszinte örömöt az ajándékok láttán. Jó arra gondolni, hogy időről-időre támogatásban részesíthetjük a város óvodásait, és a munkatársaink életét is komfortosabbá tehetjük a szükségleteikhez igazodó szolgáltatások megteremtésével. A német nyelvű csoport elindításával a munkatársaink elvárásainak igyekeztünk megfelelni, egyúttal az óvodai szakmai színvonalát is emelni tudtuk.” – hangsúlyozta Uwe Mang a miskolci Bosch vállalatok képviseletében.

A németes csoport életre hívása mellett a Bosch évek óta támogatja a Katowice úti önkormányzati óvoda alapítványát. Az intézmény sportóvoda, amely tevékenysége fókuszába a gyerekek fizikai fejlesztését emelte. Ennek megfelelően a gyerekek heti rendszerességgel járnak úszni, korcsolyázni és kirándulni. Mindemellett olyan sokszínű délutáni programok segítenek a képességeik kibontakoztatását, mint a táncház, a játékos angol, a hittan vagy éppen a zenés foglakozások.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek