2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Suhajda Krisztiánnal bővül a Jobbik országgyűlési frakciója

A Jobbik Országos Elnöksége mai ülésén döntött a magánéleti okok miatt mandátumáról lemondott Bödecs Barnabás képviselői helyéről. A jogszabályok szerint a 2010-es országos listáról lehet jelöltet választani, s az elnökség egyhangúlag úgy döntött, hogy a listán soron következő Suhajda Krisztiánt, a párt Bács-Kiskun megyei elnökét kéri fel a képviselői munkára, aki azt vállalja is.
Suhajda Krisztián 36 éves, kétgyermekes családfő, borász. A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2003-as zászlóbontása óta aktív tagja a pártnak. Jelenleg a Bács-Kiskun megyei közgyűlés tagja, azt a mandátumát azonban átadja, mivel a Jobbikban tiltott az efféle politikusi álláshalmozás, s a jövőben honatyai munkájára kíván összpontosítani.

A Jobbik Országos Elnöksége egyúttal megköszönte Bödecs Barna eddigi, kiváló munkáját, s szakértőként számít rá a jövőben, mivel az esküjét betartó, mandátumáról lemondó képviselő szerint is Magyarországnak egy valóban nemzeti kormányra és radikális változásra van szüksége, s ennek letéteményese csak a Jobbik 2010-es programja lehet, amelynek megalkotásában személyesen is részt vállalt.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek