2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Bödecs Barnabás közleménye

A mai napon hivatalosan bejelentettem, hogy december 5-ei hatállyal kiléptem a Jobbik frakciójából és visszaadtam a nemzeti érzelmű szavazóktól kapott képviselői mandátumomat is. Ezekre a nehéz döntésekre személyes indokok vezettek, amelyeket nem kívánok részletesebben megindokolni.
A Jobbikot és parlamenti frakcióját szakmai munkámmal a továbbiakban is támogatni fogom, mivel meggyőződésem, hogy Magyarországnak egy valóban nemzeti kormányra és radikális változásra van szüksége, s ennek letéteményese csak a Jobbik 2010-es programja lehet, amelynek megalkotásában személyesen is részt vállaltam.

Köszönöm a nemzeti párt szavazóinak, hogy az elmúlt két és fél évben a Nemzet Templomában, a magyar országgyűlésben képviselhettem őket, s köszönöm jobbikos képviselőtársaimnak a sok közös küzdelmet és győzelmeket, amelyeket együtt értünk el. A mandátumom betöltéséről a Jobbik Országos Elnökségének kell döntést hoznia, melyhez ezúton is kívánok sok bölcsességet.

Bödecs Barnabás

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…