2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Falopás miatt őrizetben- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Falopás miatt őrizetben- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 5-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
Az elmúlt 24 órában összesen hat főt vett a rendőrség szabálysértési őrizetbe falopás miatt.

Az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrsének járőrei a település külterületén igazoltattak két helyi férfit, akik a vállukon egy-egy frissen kivágott tölgyet vittek. Elszámoltatásuk során mindketten elismerték, hogy a fát engedély nélkül vágták ki és tulajdonították el az egyik közeli erdőrészről.

Az Encsi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai Novajidrány egyik erdőterületén értek tetten négy  helyi férfit, amint éppen tűzifát termeltek ki, amit kerékpáron akartak elszállítani. A terület tulajdonosának képviselője elmondta, hogy a négy személyeknek nem adtak engedélyt a fa kivágására.

A tolvajokat a rendőrjárőrök előállították és kezdeményezték az őrizetbe vett személyek gyorsított eljárásban történő felelősségre vonását.

Megyénk útjain 2012. december 5-én egy halállal, két súlyos és kettő könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve négy anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon 20.30 óra körüli időben a Csermőkei úton a Vasgyár irányából a Miskolci Egyetem felé közlekedett személygépkocsijával egy 49 éves férfi.  Haladása során a hiányos közvilágítással ellátott útszakaszon elütött az úttesten, egy vele azonos irányban gyalogosan közeledő 61 éves férfit. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.

Az eset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek