2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 4-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt öt főt vett szabálysértési őrizetbe.

Egy 55 éves férfi az egyik miskolci nagyáruházból kolbászt és bor akart eltulajdonítani. Egy 54 éves asszony egy másik üzletben kozmetikai cikkeket rejtett ruházatába. Két megyasszói férfi az egyik miskolci hipermarket vásárlói területén elfogyasztott egy-egy sört és egy üveg pálinkát, amit távozáskor nem akartak kifizetni. Mindannyiukat a biztonsági őrök érték tetten.

Továbbá egy 44 éves férfi Lyukóvölgyben engedély nélkül nagyobb mennyiségű fát vágott ki és tulajdonított el.

A tolvajokat a rendőrjárőrök előállították és kezdeményezték az őrizetbe vett személyek gyorsított eljárásban történő felelősségre vonását.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain egy halállal és súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve hét anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Tiszaújvárosban az ipari park magánútján közlekedett járműszerelvényével egy 37 éves férfi. Eddig tisztázatlan okok miatt, haladása során áttért a másik sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő két személygépkocsival. A baleset következtében az első személyautó vezetője, egy 33 éves sajószögedi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A másik gépkocsi 57 éves női sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértő bevonásával vizsgálja.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek