2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rablás elkövetőit keresi a rendőrség

A Miskolci Rendőrkapitányság nagy erőkkel folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettessel szemben rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2012. december 1-jén délután fél négy körüli időben a Miskolc, Kölcsey Ferenc úton egy idős asszonyra két férfi rátámadt, fejbe ütötték és nyakából kitépték két nyakláncát. A sértett a cselekmény következtében 8 napon túl gyógyuló, orrcsont-töréses sérülést szenvedett.

Az elkövetők a nyakláncokat hátrahagyva elmenekültek.

A rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekmény elkövetésével két 25-30 év körüli, kb. 180 cm magas férfi gyanúsítható.

A rendőrségi kéri azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekményt látták, vagy az ismeretlen tettesek kilétével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést

személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (Miskolc, Fábián kapu 4. szám), vagy

telefonon a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a 06-46/514-511/25-80 melléken, illetve az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számon.

A bejelentő adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Közreműködését és segítségét köszönjük!

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek