2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • 24” – Kamion az árokban Bánrévénél- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

24” – Kamion az árokban Bánrévénél- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 1-jén is több esetben történt rendőri intézkedés. A késő délutáni órákban Bánrévén egy lengyel kamionos, aki veszélyes árut szállított, árokba borult járművével. A baleset során a sofőr nem sérült meg. A helyszínre érkező rendőrök a környékbeli házakból 17.15 órakor 15 főt biztonsági okokból kitelepítettek, akiket a helyi polgármesteri hivatalban helyeztek el a mentés idejére. A katasztrófavédelem a veszélyes anyag lefejtését és a műszaki mentést követően éjjel 01.30 órakor engedélyezte, hogy a lakók otthonaikba visszatérjenek. Az esemény során senki nem sérült meg.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 31 éves szlovák állampolgárral szemben úti okmánnyal kapcsolatos szabálysértés miatt 50.000 Ft. helyszíni bírságot szabott ki. A férfit a rendőrjárőrök Hollóháza belterületén igazoltatták, melynek során megállapították, hogy a szlovák személy nem rendelkezik semmilyen személyazonosításra alkalmas, illetve Magyarországon való jogszerű tartózkodást igazoló okmánnyal.

A rendőrök megyénkben 2012. december 1-jén lopás miatt hét, illetve tiltott kéjelgés elkövetéséért két főt vettek szabálysértési őrizetbe. A tolvajok közül hatan boltokból próbáltak meg ruházatukba rejtve különböző értéktárgyakat eltulajdonítani, egy személy pedig Arló külterületén fát akart engedély nélkül elszállítani.

Az elmúlt 24 órában Borsod-Abaúj-Zemplén Megye útjain három személyi sérüléses közlekedési baleset történt, melyből az egyik súlyos, még a másik kettő könnyebb sérüléssel végződött. Anyagi káros ütközés három jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc vasgyári városrészében a kora délutáni órákban egy 14 éves fiú kilépett egy álló autóbusz takarásából és egy személygépkocsi elütötte. A gyalogos 8 napon túl gyógyuló töréses sérülést szenvedett. A baleset pontos körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja szakértő bevonásával.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek