2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 28-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain egy könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására. Az esetek pontos körülményeit a helyi rendőrkapitányságok vizsgálják.

Falopás miatt az Edelényi Rendőrkapitányság három főt, még a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy főt vett szabálysértési őrizetbe. A tolvajokat a rendőrjárőrök érték tetten, amint engedély nélkül fát vágtak ki, illetve összekészítették azt elszállításra.

Bolti lopás miatt a Miskolci és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy-egy elkövetőt vett szabálysértési őrizetbe. Egyikük szalámit, még a miskolci tolvaj egy üveg italt szándékozott eltulajdonítani a ruházatába rejtve. Mindkét elkövetőt az üzletek biztonsági őrei érték tetten.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek