2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Ismét bebizonyosodott: a narancs pusztán egy színárnyalatban különbözik a vöröstől

Ismét bebizonyosodott: a narancs pusztán egy színárnyalatban különbözik a vöröstől

Az MSZP politikusai a Fővárosi Közgyűlés falai közé is bevitték Gyöngyösi Márton kijelentése kapcsán produkált hivatásos rettegésüket. Előterjesztést nyújtottak be, melyben arra kérték a Fővárosi Közgyűlést, nyilvánítsa ki, hogy Budapest nem tűri és elutasítja a gyűlöletbeszéd minden formáját. Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője az előterjesztéssel kapcsolatban a közgyűlésen elmondta, felháborítónak tartja, hogy az MSZP ilyen populista és demagóg módon emeli fel a szavát, és médiahisztériával próbálják közgyűlölet tárgyává tenni Gyöngyösi Mártont. A Jobbik országgyűlési képviselője közleményében elnézést kért azért, amiért félreérthetően fogalmazott. Losonczy Pál kérdést tett fel az MSZP-nek, ők mikor kérnek elnézést 1956-ért, az ÁVH-s terrorért, a kitelepítettekért, Biszku Bélákért és az általuk képviselt eszme sok millió áldozatáért, hiszen saját bevallásuk szerint is az MSZMP szellemi örökösei. Azé a párté, amelyik az ÁVO és az ÁVH szellemiségéből épült fel Magyarországon, akik tömegével börtönöztek be, kínoztak meg és végeztek ki magyar hazafiakat.

Losonczy Pál elmondta, hogy az MSZP fővárosi frakcióvezetője, Horváth Csaba álságos és hazug módon beszél emberbaráti szeretetről, elfogadásról, együttműködésről, hiszen éppen az ő pártja volt az, aki az emberek szemét lövette ki hat évvel ezelőtt itt Budapest utcáin. Az ő pártja az, akinek a politikája gyűlöletkeltő és kirekesztő, aki a nemzeti oldalt kívánja megbélyegezni.

Az MSZP politikusai, mivel csupán a hisztériakeltés a céljuk, természetesen értelmes választ nem tudtak adni a Jobbik frakcióvezetőjének, csak személyeskedéssel feleltek az általa elmondottakra.

A fővárosi Jobbik az MSZP előterjesztéséhez módosítót nyújtott be a közgyűlésnek, melyben megfogalmazták, hogy áldozat és áldozat, gyilkos és gyilkos között nem lehet különbséget tenni. A Fidesz, ahogy korábban is, most is meghátrált a hivatásos rettegők miatt, és tartózkodásával nem fogadta be az indítványt, míg az MSZP előterjesztését egyhangúlag támogatták. Ismét bebizonyosodott tehát, hogy a Fidesz kiválóan együtt tud működni a nemzetellenes erőkkel, és hogy egyetlen nemzeti párt van, aki valóban a magyar emberek érdekeivel, a magyar nemzet sorskérdéseivel foglalkozik, a Jobbik.

A Jobbik fővárosi frakciója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek