2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Négy óra alatt bíróság elé állt a bolti tolvaj: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Négy óra alatt bíróság elé állt a bolti tolvaj: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 26-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
Az elmúlt 24 órában megyénk útjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, viszont nyolc anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Őrizetben a miskolci rabló

Egy 15 éves miskolci fiatalember még május elején a kora esti órákban az Andrássy utcán veréssel fenyegetett egy hasonló korú sértettet, hogy adja át neki mobiltelefonját. A fiatalember, hogy az erőszakot elkerülje átadta az eszközt, és némi készpénzt, majd a támadó elmenekült a helyszínről. A rendőrség november 26-án vette bűnügyi őrizetbe az elkövetőt, akivel szemben rablás miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.

Mobiltelefonokat szándékozott lopni egy 23 éves miskolci férfi egy helyi nagyáruházban üzemelő viszonteladótól. A tolvaj két alkalmatosságot a bemutató pultról akart elemelni, de a biztonsági őr tetten érte. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vétele mellett lopás miatt indított eljárást az elkövetővel szemben.


Négy óra alatt bíróság elé állt a bolti tolvaj

Közel négy óra alatt a bíróság előtt felelt tettéért egy 27 éves tolcsvai tolvaj. A nő reggel nyolc óra előtt néhány perccel egy helyi élelmiszerüzletből akart csokoládét és mosószert eltulajdonítani, de a bolt biztonsági őre tetten érte. A Sárospataki Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a tolvajt, akit a hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állított. A taláros testület még a délelőtt folyamán figyelmeztetésben részesítette a bolti tolvajt.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek