2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Egy miskolci közúti veszélyeztetés szemtanúit keresi a rendőrség!

Egy miskolci közúti veszélyeztetés szemtanúit keresi a rendőrség!

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti veszélyeztetés gyanúja miatt egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.
A rendelkezésre álló adatok alapján 2012. 11. 10-én 20:20 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű, Opel Astra típusú személygépkocsival a Harsány, Hunyadi utca felől a Petőfi utca irányába történő haladása során az úttest bal oldali szélén haladó gyalogos személy felé hajtott. Mindezt úgy, hogy az útról letért, felgyorsított majd a járművet a gyalogos személy felé kormányozta. A nő, hogy az autóval való ütközést elkerülje az út bal oldalán lévő árokba ugrott. Ezt követően ismeretlen járművezető adatai hátra hagyása nélkül a helyszínről ismeretlen helyre távozott.  

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a cselekmény időpontjában a fenti útszakaszon tartózkodtak és látták a cselekményt. Azon személyek jelentkezését is várjuk, akik a cselekményt megelőzően láttak az adott útszakaszon ilyen típusú személygépkocsit közlekedni, és a jármű, vagy vezetőjének kilétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4.), telefonon a 06-46/514-511/22-81-as, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek