2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Új névadó szponzor és nemzetközi kupaszereplés

Új névadó szponzor és nemzetközi kupaszereplés

A négyéves kényszerszünet után 2011-ben újjáalakult Diósgyőri KSK életében újabb fontos pillanat jött el. Egyrészt a csapat támogatóinak köre újabb jelentős szponzorral bővült, másrészt szerdán visszatér az együttes a nemzetközi kosárlabdaéletbe.

A csapat vezetősége megállapodást kötött az országos hálózattal működő budapesti központú Work Force Kft-vel, hogy a 2012-13-as bajnokságban a sikeres és dinamikusan fejlődő magyar tulajdonú humán szolgáltatásokat kínáló cég lesz a DKSK névszponzora, így az Work Force DKSK-Miskolc néven szerepel a bajnokságban valamint a hazai- és a nemzetközi kupaküzdelmekben.


Csákvári Róbert, ügyvezető, Work Force Kft:

„Öröm számunkra és büszkeséggel tölt el, hogy a 2012-13-as bajnokságban névadószponzorként támogatjuk a Diósgyőri KSK-t. Nagyon fontos számunkra, hogy a kiemelkedő magyar sportteljesítményeket felkaroljuk, és méltó módon támogassuk azokat. Ezért sporttámogatási politikánkban az Olimpiai aranyérmes kajakos hölgyek Szabó Gabriella és Kozák Danuta támogatása mellett a Diósgyőri KSK támogatása a következő határozott lépés cégünk támogatási politikájában. A diósgyőri csapat támogatásának célja kettős: egyrészt egy komoly múltú csapattal való együttműködés presztízskérdés számunkra, másrészt pedig célunk, hogy a munkaerő-kölcsönzést, mint foglalkoztatási formát népszerűsítsük a sport, ezen belül a kosárlabda világán keresztül. Ez konkrétan azt jelenti, hogy az országban egyedüli módon biztosítunk ingyenes jegyeket cégünk munkavállalói számára, és ez vonatkozik a munkaerő-kölcsönzés formájában foglalkoztatottakra is. Ezzel kívánjuk erősíteni a Work Force közösséghez való tartozás érzését. Cégünk összes munkavállalójának nevében drukkolok a Work Force DKSK-Miskolc csapatának és kívánom, hogy a legjobb eredményeket érjék el!”


Szabó Tamás, elnök, Work Force DKSK-Miskolc:

„Rendkívüli siker, hogy immár nem csak a helyi vállalkozások látnak fantáziát a csapatunk támogatásában. A Work Force egy a saját területén rendkívüli eredményeket felmutató hazai vállalat, és mi azon leszünk, hogy a két fél közötti partnerség hosszú távon fennmaradjon és bővülni is tudjon. Köszönjük a Work Force Kft vezetőinek a bizalmat!”

Szintén örömteli esemény a piros-fehér diósgyőri színek és a kosárlabdasport miskolci barátainak, hogy csaknem 7 év után újra nemzetközi kupamérkőzést játszik a Work Force DKSK-Miskolc: szerdán 17:30-tól az osztrák bajnokság listavezetőjét a Flying Foxes Post SV Wien együttesét fogadja a CEWL Közép-Európai Női Liga küzdelemsorozatának első mérkőzésén. Az amerikai légiósokkal megerősített bécsiek az elmúlt 5 évben megnyerték az osztrák bajnokságot és rendszeres résztvevői voltak az Európa Kupának, így minden bizonnyal színvonalas küzdelmet láthatnak majd a remélhetőleg nagy számban kilátogató szurkolók. A CEWL második hazai mérkőzésére egyébiránt majd január 23-án kerül sor a korábbi Euroliga résztvevő cseh Kara Trutnov ellen.

A DKSK legutolsó hivatalos hazai nemzetközi mérkőzését 2005. december 8-án játszotta az Európa Kupában, amikor is a Tapodi Péter által irányított Englert, Djelmis, Jokovic, Ambrus, Vilipic kezdőcsapattal felálló együttes a kiváló utolsó negyedbeli játékának köszönhetően 1000 néző előtt 79-70 re diadalmaskodott a jelenleg az Euroligában játszó Nadezhda Orenburg ellen.

Szabó Tamás, elnök, Work-Force DKSK-Miskolc:

„Újabb mérföldkőhöz érkezett a tavaly újjáalakult csapatunk. Bízom benne, hogy lelkes szurkolóink támogatásával győzelemmel tudunk visszatérni a nemzetközi porondra. Amennyiben sikeresen vesszük a selejtezőcsoport küzdelmeit és bejutunk a küzdelemsorozat négyes döntőjébe, akkor mindent meg fogunk tenni, hogy ezt Miskolcon rendezhessük meg.”

Peresztegi-Nagy Ákos, vezetőedző, Work-Force DKSK-Miskolc:
„Várakozással tekintek a mérkőzés elé, nagyon jó, hogy egy külföldi ellenféllel szemben is felmérhetjük, hogy hol tartunk a csapatépítésben. Természetesen győzni szeretnénk, és arra törekszünk, hogy gyors és egyben látványos közönségszórakoztató játékot tudjunk játszani. Biztos vagyok benne, hogy a mi stílusunk fog felülkerekedni.”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek