2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Tiltott kéjelgők rendőrségi beutalója: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Tiltott kéjelgők rendőrségi beutalója: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 18-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Cikázó autó és bukósisak nélküli motoros

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain kettő személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, és egy anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Borsodnádasd belterületén egy személygépkocsi vezetője a délutáni órákban ki akart kerülni egy az út szélén parkoló autót. A manőver nem sikerült, mivel érintőlegesen nekiment, a mozgó jármű sofőrje félre rántotta kormányt, és áttért a bal oldalra, itt egy oszlopnak ütközött, majd újabb kormányzást követően az kocsi átperdült a jobb oldalra és itt nekiment egy szintén szabályosan parkoló négykerekűnek. A cikázó autó végül felborult. A balesetben ketten sérültek meg könnyebben. Az eset körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 21 éves férfi segédmotor-kerékpárjával a délutáni órákban Sárazsadány belterületén nem az út és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért felborult. A balesetben a motoros nyolc napon túl gyógyuló fejsérüléseket szenvedett. Mint kiderült nem viselt bukósisakot és nem rendelkezett vezetői engedéllyel sem. A baleset körülményeit a Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség vizsgálja annak az anyagi kárral végződő közlekedési balesetnek a pontos körülményeit is, ami az esti órákban történt az M3-as autópályán. Egy tehergépkocsi rakománya a rossz rögzítés miatt az úttestre borult. Egy arra haladó személygépkocsi vezetője az ütközést már nem tudta elkerülni, így a baromfikkal telt ládáknak hajtott.


Tiltott kéjelgők és tolvajok beutalója a rendőrségi fogdára

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt vett bűnügyi őrizetbe egy 26 éves sajópálfalai férfit, aki Miskolcon egy Búza téri üzletbe tört be és onnan elektronikai eszközt tulajdonított el. Szintén őrizetbe vett a hatóság egy 22 éves férfit, aki egy miskolci kocsmában mulatozó vendég táskáját lopta el.

Három nőt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség tiltott kéjelgés miatt. A kapitányság civil szolgálatot teljesítő rendőrének a Baross Gábor és Üteg utcák kereszteződésében két nő ajánlotta fel szexuális szolgáltatásait. Az alezredes értesítette kollégáit, akik előállították a tiltott kéjelgőket. Kisvártatva hasonló módon járt egy másik nő is, aki szintén légyottot ígért a civil ruhás rendőrnek, aki a szolgáltatást nem fogadta el, de viszonzásul „beutalta” őt is a fogdára.

Egy 20 éves sajószentpéteri férfit lakossági bejelentés alapján sikerült elfogni, aki gyermekkorú társával Pingyom-tetői hétvégi házakba tört be, de a gyors rendőri intézkedés eredményeként eltulajdonítani semmit nem tudtak. Ezen bűncselekmény körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Mindezeken túlmenően az Ózdi, Kazincbarcikai, Edelényi Rendőrkapitányság fatolvajokat, garázdákat, és rendzavarókat vett szabálysértési őrizetbe az elmúlt huszonnégy órában.  

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek