2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Újabb adóemelést szavazott meg a Fidesz Erzsébetvárosban

Erzsébetváros fideszes többségű képviselőtestülete legutóbbi ülésén ismét adóemelést szavazott meg. A Jobbik Magyarországért Mozgalom erzsébetvárosi önkormányzati képviselőjeként az építményadó újbóli emelését a leghatározottabban ellenzem.

Vattamány Zsolt polgármester javaslatára a fideszes képviselők egyhangúlag szavazták meg azt az előterjesztést, amelynek értelmében 2013 januárjától tovább emelkednek a vállalkozásokat sújtó adóterhek kerületünkben. Az eddigiekhez képest lényegesen többet, egészen pontosan 1722 forintot kell négyzetméterenként befizetniük az önkormányzat számlájára.

Ez az adóemelés a Fidesz szerint körülbelül 40 millió forinttal fogja bővíteni a kerület 2013. évi költségvetésének lehetőségeit. Figyelemmel az önkormányzat sok esetben pazarló gazdálkodására, és az általam a magyar nemzetgazdaság motorjának tekintett kis- és közepes vállalkozások egyébként is szorult helyzetére, minden tekintetben elfogadhatatlannak tartom, hogy az ő munkájukból tömködjék be a jövő évi kerületi költségvetésben tátongó lyukakat.

A Jobbik erzsébetvárosi közössége továbbra is elkötelezett híve és támogatója a kerületben vállalkozási tevékenységet folytató, tisztességes, becsületes magyar embereknek. Minden olyan szellemi, vagy fizikai produktumot előállító, kerületben működő vállalkozás lehetőségeit tágítani kell, amelyek munkát adnak, adhatnak az erzsébetvárosi polgároknak.

Stummer János, a Jobbik erzsébetvárosi önkormányzati képviselője

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek