2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Nem bántalmazás, hanem áramütés következtében sérült meg a tiszalúci fiatalember!

Nem bántalmazás, hanem áramütés következtében sérült meg a tiszalúci fiatalember!

Egyes portálok valótlan tartalmú híreszteléseire – mely szerint „megvertek és felgyújtottak egy embert Tiszalúcon” – reagálva a rendőrség határozottan cáfolja, hogy 2012. november 15-én egy 17 éves helyi fiatal Tiszalúcon bűncselekmény áldozata lett volna.
Az eljárás jelenlegi adatai szerint fiatalember – egyelőre ismeretlen okból – 2012. november 15-én délután a Tiszalúc és Taktaharkány közötti nyílt vasúti pályaszakasz egyik magasfeszültségű tartóoszlopára felmászott, ahol áramütést szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a vonatkozó jogszabályi előírások alapján az ügyben haladéktalanul a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a megindított büntetőeljárás során elvégzett adatgyűjtés és végrehajtott helyszíni szemle eredményeként megállapította, hogy a fiatal – a bejelentés tartalmával ellentétben – nem bántalmazás, hanem magasfeszültségű áramütés következményeként szenvedett életveszélyes égési sérüléseket.

A fentiek alapján a rendőrség visszautasít minden rosszindulatú, valótlan híresztelést, amely a szerencsétlenül járt fiú esetét mások támadásának igyekszik beállítani.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek