2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szorosabb együttműködés

Egyre szorosabbá válik az együttműködés Miskolc M.J.Város vezetése és a Települések Megmaradásáért Egyesület között. Előzmény:

Mint közismert a törvénytelenségek megszüntetésére (Pl. Hidegsoron utcára folyó szennylé, lyukóban lakhatásra alkalmatlan ingatlanokban történő lakcímkártya kiadás és ebből adódó környezetszennyezés miatt, stb) Együttműködés jött létre Miskolc M.J.V. jegyzője és környezetvédelmi Egyesületünk között, úgy hogy BAZ megyei Kormányhivatal IV-B-11/1897-5/2012 ikt. Sz. végzésében

https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=P4dLBxjXFZMA4*QDdXxzXw

Utasította Miskolc város jegyzőjét, hogy az Egyesületünket tekintse ügyfélnek és a környezetvédelmi eljárásokban részvételét biztosítsa.

Részletek:

A jó partnerség jegyében (tudjunk meg többet egymásról) Miskolc Jegyzője Dr Csiszár Miklós becsületsértés feljelentése alapján az Encsi Rendőrkapitányság (valószínűsíthetően ügyészi utasításra, teljesen törvényesen) lefoglalta Egyesületünk számítógépét,

https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=pscAgnSQyMhZFA9YT9-IeQ

mivel egyenlőre nincs bizonyíték a vádra. (Egyesületünket (elnökét) az ügyészség (most) nem is vádolja semmivel).

Az igazságszolgáltatásban ezzel egy új irány vette kezdetét, melyben egy házkutatásra, vagy egy mindennapi munkaeszköz lefoglalásához semmilyen bizonyíték nem szükséges, csupán egy Jegyző részéről meglévő olyan igény, ami abból fakad, hogy őt ne kötelezhesse senki arra, hogy törvényeknek, rendeleteknek megfelelően végezze a munkáját a fizetéséért.

Egyesületünk megpróbálja pótolni a lefoglalt számítógépet és reménykedik abban, hogy azt nem viszi el a rendőrség.

Szemes István Elnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek