2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Manderley-ház új asszonya

Bereczki Zoltánnak és Szinetár Dórának nem csupán a házassága bomlott fel, de a Budapesti Operettszínházzal való kapcsolatuk is, így a korábban általuk játszott szerepeket más művészek veszik át. Emiatt köszönthetjük a Jövőre, Veled, Itt! férfi főszereplőjeként Szabó P. Szilveszert, az Elisabeth  Ferencz  Józsefeként Szomor Györgyöt. A korábbi pár legjelentősebb előadása azonban az utóbbi években a Rebecca címet viselő Lévay-Kunze musical volt, ahol a férfi és a női főszerepet alakították ők ketten.

Az idei évadban tehát ez a darab is megújult. Az előadás „narrátoraként” is megjelenő „Én”-t Vágó Bernadett alakítja, Maxim de Winterként pedig Homonnay Zsolt mutatkozott be nagy sikerrel. Vágó Bernadett játéka szinte tökéletesen passzol ahhoz a naiv, zárkózott lányhoz, akinek a jellemfejlődéséről maga a darab szól, Homonnay Zsolt líraian különleges hangja pedig nagyon illik a musical alapjául szolgáló regényben visszafogott, érzelmes, ám merev Maxim karakteréhez. Homonnay ráadásul játékban is megtalálta az „arany középutat”, teljesítménye így nagyon meggyőző volt.

Vágó Bernadett és Homonnay Zsolt, kiegészülve a Mrs. van Hopperként Náray Erika helyett szintén most debütáló Peller Annával remek csapatot alkot a darabban premier óta játszó Mészáros Árpád Zsolttal, Polyák Lillával és társaikkal – az előadás pedig jobban beérett, mint valaha.

DicsukD
Fotó: Budapesti Operettszínház

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek