2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Már aranylemez a Rockmafia Debrecen

November 8-án este hivatalosan is megjelent a Tankcsapda új stúdió albuma a ’Rockmafia Debrecen’, amely rendkívül hamar, mindössze 36 óra alatt elérte az aranylemez státuszt.

Az album és a ’Számolj vissza’ című dalhoz készült új Tankcsapda klip premierjét rendhagyó helyszínen, egy MOL- kúton tartották, ahol a zenekar a klip bemutatója mellett meglepetés koncertet adott száz meghívott rajongónak, a sajtó képviselőinek, és a számítógép előtt ülő nézőknek is, akik a YouTube-on élőben követhették az eseményeket.

„Öt sportcsarnoknyi méretű – 65 000 megtekintést hozó – élő lemez- és klipbemutatót tartott csütörtök este a Tankcsapda a YouTube-on. A Tankcsapda az első olyan zenekar Magyarországon, amely saját koncertjét élőben közvetítette az oldalon. A sikeres premierhez ezúton is gratulálunk a fiúknak. Várakozásaink szerint még sok hasonlóan izgalmas magyar kezdeményezéssel találkozhatnak az internetezők a világ legnagyobb videomegosztóján, mi azon dolgozunk, hogy a Magyarországra hangolt YouTube az élőzene elsőszámú színterévé váljon” – értékelte az élő közvetítés jelentőségét Bíró Pál, a Google Magyarország YouTube-ért felelős szakembere.

A máris aranylemezzé vált új album mellett, a zenekar a csütörtöki élő közvetítésben, legújabb klipjét is bemutatta.

A ’Számolj vissza’ című dalhoz készült új kisfilmben – a zenekar tagjai mellett – nagyon sok ismert szereplő felbukkan. A ’film’ kifejezés pedig nem véletlen, hiszen a klipet – az egyébként szintén debreceni származású, számos elismert nagyjátékfilmet jegyző Hajdu Szabolcs rendezte. A klip szereplői egytől-egyig ismert és a munkájukban elismert emberek, jó néhányuknak újdonság és egyben kihívás is volt, hogy egy zenés videoklipben szerepeljenek. A klip itt nézhető meg:

A szereplők névsora:

Besenyei Péter – kétszeres műrepülő világbajnok

Bochkor Gábor – televíziós, rádiós műsorvezető

Bodrogi Gyula – a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező

Cserhalmi György – Kossuth- és Balázs Béla-díjas színművész

Dobó Kata – színművésznő

Dombi Tibor – a Debreceni VSC játékosa, válogatott labdarúgó

Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat szóvivője

Hollósi Frigyes – Érdemes művész, Jászai Mari-díjas színművész

Michelisz Norbert – autóversenyző

Radnai Péter – újságíró, producer

Stohl András – Jászai Mari-díjas színművész, televíziós műsorvezető

Várkonyi Andrea – műsorvezető

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek