2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Gázszivárgás Mezőkövesden -Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Gázszivárgás Mezőkövesden -Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 7-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság eljárást indított gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló információk szerint, délután 14.00 óra körüli időben Mezőkövesden egy munkagéppel belevágtak a gázvezetékbe, ami szivárogni kezdett.  Az utcát a rendőrség lezárta, a környékbeli házakból 13 főnek kellett elhagyni otthonát. Személyi sérülés nem történt. A szivárgást a szolgáltató megszüntette, ezt követően a lakók visszatérhettek lakásaikba.

Az Ózdi Rendőrkapitányság egy 49 éves ózdi lakos ellen indított eljárást gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás vétségének gyanúja miatt. A férfi társasházi lakása szobájában gyertyát gyújtott, majd elaludt és az égő gyertyától kigyulladt az ágy. Az egyedül élő személy 8 napon belül gyógyuló füstmérgezést szenvedett, őt megfigyelésre a mentősök kórházba szállították. A lakásból kiáramló füstöt a szomszédok észlelték és értesítették a tűzoltókat. Az oltás idejére a lépcsőházban lakó 14 főnek el kellett hagynia otthonát.

A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett garázdaság miatt egy 25 éves helyi fiatalembert, aki kora este egy szórakozóhely előtt hangoskodott. A fiatalember kiabált, szidta a várakozó taxisokat, agresszívan viselkedett. Ennek során az egyik taxi ablakára is ráütött. Anyagi kár nem keletkezett, de a férfi magatartása a várakozó taxisokban és a buszmegállókban tartózkodókban riadalmat és megbotránkozást keltett.

Garázdaság szabálysértése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 33 éves helyi lakossal szemben. Az esti órákban a férfi folyamatosan kiabált, agresszívan viselkedett a perecesi városrészben. A bejelentő lakásának ablakait kavicsokkal dobálta, bejárati ajtaját rugdosta. A kihívóan közösség ellenes, erőszakos cselekmény a lakókban riadalmat és megbotránkozást keltett.

Bolti lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves hernádnémeti lakost. A férfi az egyik miskolci nagyáruházban egy üveg márkás italt rejtett a ruházatába eltulajdonítási szándékkal, de a biztonsági őr tetten érte. A tolvajt a rendőrök előállították.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain egy súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve négy anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Egy 38 éves legyesbényei férfi segédmotorkerékpárral közlekedett a település belterületén. A motoros nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét. Ennek következtében először lehaladt a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, majd az úttestre való visszatérése után elborult a motoros és a menetirány szerinti jobb oldali útpadkán állt meg.  A férfi 8 napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek