2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi hírek az Ózdi Rendőrkapitányságról

Fokozott rendőri jelenléttel, illetve a közterületek, főleg a temetők környékének visszatérő ellenőrzésével telt az elmúlt hosszú hétvége az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén is.
Kiemelt figyelem irányult – a hidegebb idő beköszöntével – a falopások megelőzésére, így az erdők bevezető útjainak környékén többször is megfordultak a rendőrautók. Ennek is köszönhetően mindössze hat fővel szemben került sor – őrizetbe vételük mellett – falopás (tulajdon elleni szabálysértés) elkövetése miatt gyorsított, bíróság elé állítással záródó szabálysértési eljárás megindítására.

Garázdaság szabálysértése miatt hét személyt vett őrizetbe a rendőrség, az ő ügyükben is gyorsított eljárásban dönt a bíróság.

A rendőrök négy személyt értek tetten és állítottak elő bűncselekmények elkövetése miatt, illetve négy főt fogtak el, akikkel szemben hatályos elfogatóparancs volt érvényben.

Az elmúlt ünnepi hosszú hétvégén az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén rendőrség összességében 21 főt állított elő, emellett kilenc személlyel szemben alkalmazott biztonsági intézkedést a hatóság.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…