2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Elsodorták a szabálytalan gyalogost – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Elsodorták a szabálytalan gyalogost – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 4-én is több esetben történt rendőri intézkedés.


Elsodorták a szabálytalan gyalogost

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt huszonnégy órában egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 3-as számú főúton a késő délutáni órákban.

A balesetben egy gyalogos sérült meg, aki ittasan sétált az úton. A férfi Halmajról tartott Aszaló felé a kiépített kerékpárút helyett a főút szélén, láthatósági mellény nélkül. Egy vele azonos irányba haladó személygépkocsi a szabálytalanul közlekedő gyalogost elsodorta, aki elesett. Az eset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vegyék magukra!

Lakott területen kívül úttesten, leállósávban és útpadkán tartózkodó gyalogosnak fényvisszaverő mellényt (ruházatot) kell viselnie. Ez minden esetben kötelező függetlenül attól, hogy milyen okból tartózkodnak az úttesten, a leállósávon vagy az útpadkán.

Karóval jöttek nem virággal

Nézeteltérésük miatt verekedett össze négy férfi Ongán az esti órákban. Az ellenérdekelt felek közül ketten a magukkal hozott karókkal tetézték a skandalumot. A garázdaságot észlelték a rendőrjárőrök, akik idejekorán vetettek véget a másokban felháborodást, megbotránkozást keltő szabálysértésnek. A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást az ügyben.


Fatolvajok, garázdák őrizetben

Az Ózdi Rendőrkapitányság négy fatolvajjal és egy garázdával szemben indított szabálysértési eljárást, míg az edelényi rendőrök hasonló szabálysértési sorrendben két, illetve egy férfival szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…