2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Fancsali zúzás

Fancsali zúzás

Fancsali zúzásRongálás miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság két fancsali fiatalemberrel szemben, akik településükön törtek zúztak vasárnapra virradóra. Az elkövetők összesen 14 darab egy-egy méteres tujafát húztak ki, majd megrongáltak egy díszkutat, s végül fából faragott utcanév-táblákat rongáltak meg. Az általuk okozott kár forintban mérhető összege meghaladja a 100 000 forintot.

 

                  /illusztráció/

Rosszvétel

Jobb vételt akart, de elkapták azt a boldvai férfit, aki egy közintézmény tetejéről akart egy internetes átjátszó antennát ellopni, még hétfőn virradóra. Az internet is hatékony, akárcsak a helyi polgárőrök, akik a boldvai antennatolvajt megzavarták és akkor sikerült elmenekülnie a helyszínről. A programhoz telepített rendőrök azonban rövid idő alatt felderítették az elkövető kilétét és elfogták őt. Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt indított eljárást.

 
Robogó elvétel

Egy 18 éves sátoraljaújhelyi fiatallány az egyik olaszliszkai italkimérésben poharazott ismerőseivel, amikor gondolt egyet és elvitte ismerősének asztalon hagyott slusszkulcsát még hétfőn éjszaka. Az elemelt alkalmatossággal a mit sem sejtő tulajdonos kismotorját kötötte el az előtte alkoholt fogyasztó lány. Motorozás közben nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét, amivel végül felborult és 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A Sárospataki Rendőrkapitányság többek között jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást, amelyet bíróság elé állítással tervez befejezni.

 
Több tétel lucerna

A gyanú szerint májustól félrekaszált egy sátoraljaújhelyi férfi. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon a napokban tett bejelentést a sértett arról, hogy földjéről rendszeresen lekaszálják a lucernát. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen folytat eljárást lopás vétségének gyanúja miatt.

 
Több tétel kukorica

Egy mezőgazdasági kft. képviselője tett feljelentést a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon kukorica lopás gyanúja miatt. A bejelentők szerint két mezőnagymihályi és egy tázlári férfi a cég földterületéről rendszeresen mintegy 10-12 zsáknyi kukoricát tulajdonított el. A rendőrség üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt folytat eljárást az ügyben.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek