2024. 07. 30. kedd

Judit, Xénia
1 EUR 395 HUF
1 GBP 468 HUF

Zsákba-hal – orvhalászok eljárás alatt

Az Aggteleki Nemzeti Park természetvédelmi őrei tetten értek, Olaszliszka község Bodrog zugi oldalán a Fekete tónál egy 41 és egy 45 éves férfit, akik engedély nélkül horgásztak, illetve halásztak.

Az azonnal értesített rendőrök az orvhalászok elszámoltatása során megállapították, hogy már jó ideje a parton, illetve csónakkal a vízen lehettek, mert zsákjaikban szép számmal találtak halat. Tettenérésüket megelőzően 13 kg kárászt és 7 kiló csukát fogott ki a tóból a két elkövető. Továbbá csónak, halászatra alkalmas háló, valamint horgászbotok és villantók is voltak náluk. Meghallgatásuk során elmondták, hogy miután a hálót berakták a vízbe, addig a náluk lévő horgászbotokkal horgásztak a tavon.

 

A járőrök a két férfit előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra. Velük szemben őrizetbe vételük mellett a rendőrség lopás szabálysértése miatt folytat eljárást.

A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hamis csíkok és pipák
Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében.  A járőrök július …
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek