2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Körkörös közbiztonság Putnokon

Putnokon először álltak szolgálatba azok a térfigyelő kamerák, amelyek 360 fokban „látnak”. További érdekesség, hogy a rendszert országosan elsők között kiképzett polgárőrök figyelik majd, akik szükség esetén azonnal értesítik a Putnoki Rendőrőrs járőreit. A kamerák által megfigyelt jogsértések tehát nem maradnak rendőri intézkedés nélkül!

Egyfajta hármas szövetség eredményeként a putnoki közbiztonság jelentős mérföldkövéhez érkezett 2012. október 3-án. A városban ugyanis először alakítottak ki térfigyelő kamerarendszert. Az erre vonatkozó együttműködési megállapodást az Ózdi Rendőrkapitányság, Putnok Város Önkormányzata és a Gömöri Polgárőr Egyesület képviselői írták alá. A rendszer felavatásán többek között részt vett Tamás Barnabás országgyűlési képviselő, polgármester, dr. Varga László r. alezredes az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője és Molnár Róbert a Gömöri Polgárőr Egyesület elnöke.

Információs háttér:

Putnokon hat kamera állt szolgálatba a város frekventáltabb területein, amelyek 360 fokban elforgathatóak, és hangot is továbbítanak a központba.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek