2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kerékpáros nap másodszor

Encs városában a helyi Balesetmegelőzési Bizottság, illetve rendőrök közreműködésével másodszor rendezték meg az Encsi Kerékpáros Napot.

A programoknak a Zrínyi Ilona Általános Iskola és Művészetoktatási Intézmény adott helyet. A helytörténeti vetélkedőt környezetvédelmi kérdésekből összeállított totó, majd a kerékpáros ügyességi verseny követte. Az elismeréseket, díjakat dr. Bárdosné dr. Kiss Dóra r. alezredes az Encsi rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője adta át a nyerteseknek.

Mindeközben az érdeklődők megtekinthették az Encsi Városi Művelődési Központban kiállított fotókat, melyek az I. Kerékpáros Nap eseményeiről készültek, továbbá a színházteremben a „Közlekedj okosan! Hagyd otthon az autódat!” című rövidfilmeket is. A film sokak érdeklődésére a kerékpáros és gyalogos közlekedés során követendő szabályokról és ezek figyelmen kívül hagyásának veszélyeiről szólt.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…