2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Polgárőr közlekedési verseny – eredmények

A közlekedésbiztonság jegyében rendezték meg azt a versenyt, ahol a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei polgárőrök nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudásukról is számot adhattak.

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság az Országos Polgárőr Szövetséggel kötött együttműködés alapján szervezi meg évről évre a „Polgárőrök Közlekedésbiztonsági Versenyét”. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei döntő a megyei Balesetmegelőzési Bizottság rendezésében a főkapitányság Szentpéteri kapui Kiképzőbázisán zajlott.

A vetélkedő polgárőrök KRESZ tesztlapot töltöttek ki, majd az ügyességi pályán a gyakorlatban is kipróbálhatták magukat.

Eredmények:

Egyéni kategória:

1.) Tóth János – Ózd

2.) Bóta László            – Nyékládháza

3.) Boncsér Bence – Nyékládháza

Csapat kategória:

1.) Nyékládháza – Bóta László, Boncsér Bence

2.) Ózd – Elek János, Tóth János

3.) Miskolc-Észak – Petrovics Ferenc, Záhorczki József

 

Különdíjak:

A Megyei Balesetmegelőzési Bizottság különdíjat (tárgyjutalom) ajánlott fel az egyéni kategória „Legjobb KRESZ elméleti”, valamint a „Legjobb ügyességi eredmény”-t elérő versenyző részére.

Legjobb KRESZ-elmélet: Szemán Ákos -Taktaharkány

Legjobb ügyességi: Bóta László          – Nyékládháza

A megyei döntőn egyéni kategóriában elért első két versenyző (Tóth János, Ózd, Bóta László, Nyékládháza) képviseli majd megyénket a 2012. október 06-án, Budapesten az országos versenyen.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek