2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.
A Miskolci Rendőrkapitányság és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy-egy főt vett szabálysértési őrizetbe bolti lopás miatt.

Megyénk útjain egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ami súlyos sérüléssel végződött.

Egy 71 éves sárospataki férfi a délutáni órákban a város belterületén a Kazinczy út irányából a Szent Erzsébet út felé közlekedett. Az autós a kereszteződésben balra szándékozott kanyarodni, melynek során nem adott elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő 32 éves motorkerékpárosnak. A motoros az ütközés elkerülése miatt balra kanyarodása közben ráfékezett és felborult. A baleset következtében a 32 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja.

Anyagi kárral végződő ütközés 7 jutott a rendőrség tudomására.

Egy 27 éves román férfi tehergépkocsijával közlekedett Szalaszend felől a 3-as számú főút irányába. Feltehetően nem az útvonalvezetésének megfelelően választotta meg a jármű sebességét, minek következtében egy erősen balra ívelésű útkanyarulatban jobbra lehaladt az úttestről és orral a füves vízelvezető árokba borulva állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt.  Az eset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebesség ellenőrzésre.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek