2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„Hat évet vártam rá, de megérte!”

Balázs Pali ismét egyik saját szerzeményére forgatott videó klipet, melynek munkálatai a napokban fejeződtek be.
A forgatás helyszínének kiválasztása több évre nyúlik vissza.

–          Nagyon szeretek a természetben kirándulni, barangolni, vízparton tölteni a kevés szabadidőmet. 2006-ban jártam először a Dunakanyar talán legszebb részén, Kisorosziban a Szigetcsúcsnál. Egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe ezt a csodálatos, festői helyszínt. A Duna ezen szakaszán válik ketté és öleli át a Szentendrei-szigetet. Egy csapásra elvarázsolt a helyszín, még ott nyomban elhatároztam, hogy ha egyszer sikerül egy olyan dalt írnom, ami hangulatilag illeszkedik ehhez a tájhoz, itt nekem videó klipet kell forgatnom.

Teltek-múltak az évek, az idő váratta az énekest.

–          2011-ben írtam meg a „Néha szeretnék úgy sírni című” dalomat, amely miután elnyerte végső formáját és hangszerelését, már tudtam, hamarosan eljön a Szigetcsúcs ideje. Az elmúlt egy évben sajnos a vízállás nem tette lehetővé, hogy belekezdjünk a forgatási munkálatokba, de a múlt héten minden összeállt. Több hónapos szervezői munkának köszönhetően sikerült mindent elintézni, köszönet érte Molnár Csabának, Kisoroszi Polgármesterének, aki nagyon sokat segített abban, hogy megvalósíthassam hat éve dédelgetett álmomat.

Balázs Pali a klip női szereplőjét 250 jelentkező közül választotta ki.

–          A forgatás 2 napon keresztül zajlott, remek hangulatban, rengeteg jelenettel és beállítással, igazodva a naplementéhez és a csillogó Duna vizéhez. A klipben találkozhatnak Evelinnel is, akit kollégáimmal egy előzetes válogatón 250 jelentkező közül választottunk ki.  A helyszín tele van pozitív energiákkal, ezt magam és a stábom tagjai is érezték, hiszen hiába dolgoztunk napi 8 órát, a munkánk befejeztével senki nem volt fáradt, sőt a forgatás után még egy baráti tűzrakás, nyársalás is szerepelt a programban. Miután kezembe vettem az elkészült végeredményt, a klip végleges verzióját, bátran ki merem jelenteni, zenei pályafutásom talán legszebb klipje készült el. Nem keveset, több mint 6 évet vártam rá, de megérte.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek