2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.

Megyénk útjain szeptember 17-én a reggeli órákban 2 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ebből 1 súlyos sérülésekkel járt, továbbá négy anyagi káros baleset jutott a rendőrség tudomására.

A 25-ös számú főközlekedési út ózdi bevezető szakaszán egy 22 éves putnoki férfi motorkerékpárjával szabálytalan előzési manővert hajtott végre, amelynek során az útkanyarulatban frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival. A motoros ezt követően áttért a másik forgalmi sávba, ahol nekicsapódott egy másik autónak is. A baleset következtében a fiatalember nyolc napon túl gyógyuló ujjcsont törést szenvedett.

Miskolc irányából Harsány felé közlekedett Chevrolet személygépkocsijával egy 58 éves miskolci férfi. Az autós a közútról a hétvégi házához vezető jelöletlen földútra kívánt balra kanyarodni. Ennek során azonban a sofőr nem biztosított elhaladási elsőbbséget a vele azonos irányba haladó, járműve előzését már megkezdő Opel vezetőjének. A két autós összeütközött. A baleset következtében a Chevrolet vezetője könnyebben megsérült. A járművezetőkkel szemben alkalmazott légalkoholmérő az Opel sofőrjével szemben pozitívan jelzett. Vele szemben a hatóság ittas vezetés miatt közigazgatási eljárást kezdeményezett.

A bekövetkezett balesetek körülményeit a területileg illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A rendőrség az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…