2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Divatbemutatót tartottak a csokoládé királynők

A Miss Cherry Queen döntősei a Budavári Hiltonban mutatták be Makány Márta és az Envy Fashion új kollekcióját

A Bonbonetti Csoport által az Édes Napok keretében megrendezendő Miss Cherry Queen  Csokoládé Királynő választás döntősei Makány Márta és az Envy Fashion kollekciójában mutatkoztak be, az eseménynek a Budavári Hilton gyönyörű Dominikánus udvara adott otthont. A rendezvényre ellátogatott Dobó Ágnes Miss World Hungary 2010 és Zólyomi Zsolt parfümőr is, akik a szeptember 23-án délután 5 órakor az Édes Napokon megrendezésre kerülő döntő zsűritagjai is lesznek.

A Hilton Budapest modern és elegáns teret biztosított a Miss Cherry Queen divatbemutatónak, ahol a Budai  Várnegyed történelmi hangulatába a csokoládé királynők elhozták a jövő szellemiségét Makány Márta új kollekciójával.

 

Makány Márta kortalan, mégis összetéveszthetetlenül mai, divatos darabjai nem azzal hatottak, hogy elfedték, hanem azzal, hogy kiemelték a döntős hölgyek egyedi szépségét a bemutató során. „Ez azért  kiemelten fontos, mert szenvedélyesen hiszek az egyéniségben, a személyiség   természetességében és abban, hogy ruháim küldetése pont ezek      szolgálata. Ezért is álltam nagy örömmel a Miss Cherry Queen szépségverseny mellé, mely a nőisséget,     az egészséges és tudatos táplálkozást valamint az élet élvezetét egyaránt hirdeti” – tudtuk meg a divattervezőtől.

Az este során megcsodálhattuk az Envy Fashion új kollekcióját is, melynek célja, hogy olyan legújabb divat szerinti nőies fazonok kerüljenek az üzletekbe, melyek akár hétköznapi viseletként is nagyon  kényelmesek.

A csokoládé királynő frizuráit Arató Krisztián mesterfodrász, Magyarország első fodrászvilágbajnoka, készítette az Arató  Fodrász Akadémia növendékeinek segítségével.

A Miss Cherry Queen döntős lányainak sminkjét a Shine Make-up stúdió tanítványai készítették Szécsi Gabriella  és Ipacs Szilvia sminkmesterek vezetésével.

 

Csokoládé Mesterképzés a Miss Cherry Queen döntőseivel

A Miss Cherry Queen választás célja, hogy megtaláljuk  Magyarország legkedveltebb konyakmeggyének az arcát, egy olyan hölgyet, aki kisugárzásával, szépségével, eleganciájával és stílusával méltó képviselője lehet a márkának egy éven keresztül.

Mindehhez természetesen az is szükséges, hogy a versenyzők tisztában legyenek a csokoládé eredetével valamint annak elkészítési módjával! Éppen ezért a divatbemutatót megelőzően Sánta Sándor, a Bonbonetti csoport vezérigazgatója, részletes előadást tartott a hölgyeknek a csokoládé eredetéről, történelméről, valamint a napjainkban is ismert, oly kedvelt csokoládék készítési módjáról.

A hölgyek az elméleti oktatáson felül, részt vehettek egy gyárlátogatáson is, ahol a hazánk egyik hungarikumának számító konyakmeggy elkészítésébe nyerhettek bepillantást.

A döntőre 2012. szeptember 23-án 17 órától kerül sor az Édes Napokon a Budai Várban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…