2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Kazincbarcikára igazolt a diósgyőri George

Kazincbarcikára igazolt a diósgyőri George

A 27 éves támadó komoly erősítést jelenthet a második vonalbeli csapatnak.

A KBSC leigazolta a Diósgyőr volt játékosát, a kameruni George Menougongot. A támadó vénával megáldott George 2004 óta focizik hazánkban; Nagykálló, Jászapáti, Nyíregyháza és Bőcs után 2010. januárjától a Diósgyőr játékosa.
Tagja volt a DVTK NB II-es bajnokcsapatának, majd 42 első osztályú mérkőzésén lépett pályára. S habár ezeken csak 4 gólt szerzett, az NB II-ben komoly erősítést jelenthet a KBSC számára.

Komolyan gondolják

A vegyészváros másodosztályú csapata kicsit beragadt a rajtnál, az erős vérátömlesztésen átesett gárda a vártnál gyengébben teljesített.
A bajnoki rendszer átszervezése miatt azonban minden elvesztett pontnak komoly értéke van, ezért a klubvezetés – a szakmai teammel egyetértésben – tovább kereste az utat a csapat megerősítésére.
Szándékaik komolyak és egyértelműek: biztos tagjai kívánnak maradni a második vonalnak, ezért döntöttek George leigazolása mellett.
Kőrösi Róbert, a KBSC FC Kft. ügyvezetője és László János klubtulajdonos az új igazolás kapcsán kihangsúlyozták: „George érkezése új erőt hoz a csapatba és egyértelműen a támadószekció megerősítését szolgálja. Tudtuk, tudjuk, hogy a bajnokságban kiélezettebb lesz a harc, mint bármikor máskor, ezért céljaink elérése érdekében lépnünk kellett, mert osztályozó nélkül szeretnénk meghosszabbítani NB II-es tagságunkat. Bízunk benne, hogy szurkolóink, támogatóink ezáltal is érzik, hogy mennyire komolyak szándékaink és hisszük, hogy ez a csapat még sok örömet fog szerezni a városnak!” – mondták a klub vezetői.
A pénteki TV-s meccsen már az új szerzemény és a múlt héten igazolt Privigyei is pályára léphet.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek