2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Díjazott együttműködés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és az ÉMÁSZ Nyrt. megújította együttműködési megállapodását, ezzel megerősítve a két szervezet szándékát, hogy együttes erővel lépjenek fel a kábel-, vezeték- és transzformátortolvajokkal szemben.

Hans-Günter Hogg, az ÉMÁSZ Nyrt. igazgatóságának tagja többek között kiemelte, hogy az áramszolgáltató társaságnak évente több száz millió forintos kárt okoznak a tolvajok, a rongálók, akik íly módon az üzembiztonságot vagyis a lakosság áramellátást is veszélyeztethetik.

Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelte, hogy a rendőrség és az áramszolgáltató szoros együttműködése ezen bűncselekmények megakadályozására koncentrál.

Az ünnepélyes ceremónián az ÉMÁSZ Nyrt. a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság négy rendőrét megjutalmazta, akik a közelmúltban részt vettek egy, az áramszolgáltató kárára elkövetett bűncselekmény-sorozat sikeres felderítésében. Az elkövetők Kazincbarcika és Miskolc körzetében tulajdonítottak el, nagy tételben trafóalkatrészeket, fémberendezéseket.

Eredményes felderítésük elismeréseként az ÉMÁSZ Nyrt. vezetőségének tagjától Lőkös István r. főhadnagy, Andó Péter r. hadnagy, Mező István r. törzsőrmester és Tóth Szabolcs r. törzsőrmester vehetett át elismerést.

B-A-Z. MRFK: kommunikációs Iroda

Képek forrása: minap.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…