2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A Vasas Kubala Akadémia szakmai programmal készül a II. Focifesztiválra

A Vasas Kubala Akadémia szakmai programmal készül a II. Focifesztiválra

A II. Focifesztivál idén Kubala Lászlóra, a legendás csatárra emlékezik. Az esemény hivalatos együttműködő partnereként a Vasas Kubala Akadémia változatos programokkal várja a 2012. szeptember elsején Telkibe látogatókat. Toborzó, bemutató edzés, Kubala László bronzszobrának másolata  és egyéb meglepetések fogadják majd az érdeklődőket.

Az akadémia programja a  Centerpályán 10.00 -kor veszi kezdetét- mondta Németh Antal, a Vasas Kubala Akadémia szakmai igazgatója. Egy látványos kubalás bemutató edzéssel igyekszünk majd felkelteni a gyerekek figyelmét. A bemutató edzésen a Kubala U-12 -es akadémiai csapata fog részt venni Harmati Tamás vezetőedző irányításával. A szerdai sajtótájékoztatón Dankó Márton, az U-12-es csapat csapatkapitánya képviselte az akadémistákat. Márton 2008 nyarától pallérozódik az akadémián. Elsősorban védőként számíthat rá edzője, de gyakran játszik előrébb is, mert játékintelligenciája miatt mindenhol jól feltalálja magát. A bal lábával látványos dolgokra képes -mutatta be a fiatal tehetséget Harmati Tamás vezetőedző. Márton fontos feladatot kapott a Focifesztivál szervezőitől: ő vezette ma délelőtt a szurkolói csapatok mérkőzéseit -sikerrel!

Visszatérve az akadémiai programokra, 11.00 órától egészen 14.00 -ig a 9-12 éves gyerekeket  játékos toborzóra várja a Vasas Kubala Akadémia, ahol a jelentkezők érdekes, változatos gyakorlatokat végezhetnek el. A toborzón a gyerekek ügyességét,  labdaérzékét fogják felmérni a kubalás edzők. A jelentkezőket teljes szerelésben várják a Centerpályára. A Toborzót nemcsak az akadémia szakemberei, hanem az Espanol öregfiúk -válogatottjának egyik tagja is figyelemmel fogja kísérni a helyszínen.
Az Akadémia folyamatosan fogadja az ország minden tájáról a tehetséges labdarúgó-palántákat. Akadémiánkat az európai színvonalú infrastruktúra, a  szakmai és orvosi háttér mellett vonzóvá teszi a számos nemzetközi megmérettetés is, amit minden akadémiai korosztály számára biztosítunk -emelte ki Németh Antal.

A Vasas Kubala Akadémia névadója, Kubala László emléke előtt tisztelgő II. Focifesztivál szeptember első napján, Telkibe várja a fociszerető érdeklődőket, családokat és gyerekeket egyaránt. Találkozzunk ott!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek