2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Megbízott igazgató a Földes élén

Fazekas Róbert megbízott igazgatóként irányítja szeptember 30-ig a Földes Ferenc Gimnáziumot. Veres Pál eddigi vezető újra beadta pályázatát. Megbízott igazgató irányítja szerdától a Földes Ferenc Gimnáziumot. Az intézmény szervezeti és működési szabályzata szerint ezzel az eddigi általános helyettest, Fazekas Róbertet bízták meg, aki már meg is kapta a polgármestertől az erről szóló megbízást. Fazekas Róbert szeptember 30-ig lesz a gimnázium megbízott igazgatója. Az új igazgató megválasztására egyébként júniusban új pályázatot írtak ki, a leadási határidő hétfőn járt le. A Miskolc Televíziónak Veres Pál, eddigi intézményvezető azt mondta: újra pályázott. Szerinte most az a legfontosabb, hogy a következő tanév zökkenőmentesen elinduljon, és a diákok, a szülők, a tantestület ne érzékeljen semmit a pályáztatás körüli felhajtásból. Veres Pál valószínűleg igazgatóhelyettesként segíti majd a megbízott igazgató munkáját szeptemberben és ha kell, beáll tanítani is. Az új igazgató személyéről valószínűleg a szeptemberi közgyűlés dönt majd.

Szerdán – de megfelelő határidőben történő postai feladással – beérkezett Dávid Enikőnek a Földes Ferenc Gimnázium igazgatói beosztására benyújtott pályázata is. A Szabó Lőrinc Általános Iskola igazgatói posztjára Misli Ernő adta be pályázatát.

Forrás:minap.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…