2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Balázs Pali csinos hölgyek jelentkezését várja

A romantikus dallamok népszerű énekese új videó klipjéhez keres férfi szemet gyönyörködtető hölgyeket.

–          Kollégáimmal hamarosan belevágunk az új videó klipem munkálataiba. A forgatókönyv már készen van, minden kelléket beszereztünk magunknak, már csak a jó időre, folyamatos napsütésre várunk, valamint olyan csinos nők jelentkezésére, akik szívesen szerepelnének egy saját szerzeményemre készülő kisfilmben.

Az énekes nem árult el részleteket a klippel kapcsolatban, de egy biztos: Balázs Palinak nem számít a hajszín, viszont fontos a boldog, mosolygós arc!

–          Nincs megálmodott ideál, lehet szőke, barna, vörös, fekete mosolygós… A lényeg, hogy legyen egyfajta kisugárzás és természetesség!  Mindemellett pedig fontos a kitartás. A klipeket általában 2-3 napon keresztül szoktuk forgatni. Természetesen a feszített munkatempó mellett mindig jut idő a közös bográcsozásra, pár perces jókedvű kikapcsolódásra is.

Amennyiben szívesen szerepelne Balázs Pali készülő új videó klipjében, küldje el fényképes jelentkezését 2012. július 31.-ig a pali@t-online.hu e-mail címre!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek