2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lámpalázas fémtolvajok: „mi csak füvet voltunk nyírni”

A város külterületén lévő Tisza-híd korlátját kívánták megbontani azok a fémtolvajok, akiket egy bejelentés alapján értek tetten a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai. A rendőrök elől a híd alá megbújni szándékozó elkövetők alibije gyengének bizonyult, mivel egyéb szerszámok igen, de az általuk hivatkozott fűnyíráshoz szükséges gép nem volt náluk. Megzavart „fém-fűnyírók”

Nincs jó világ a fémtolvajokra Tiszaújvárosban. A városi rendőrkapitányság igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a cselekményeket megelőzzék, megszakítsák vagy éppen az elkövetőket kézre kerítsék.

Így történt ez július 16-án is, amikor állampolgári bejelentés érkezett a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint a város külterületén lévő Tisza-híd korlátjából ismeretlenek fémet próbálnak eltulajdonítani.

Az egyenruhások kiérkezésekor a megadott helyszínen nem tartózkodott senki, azonban az intézkedők a híd alatt találtak három kerékpárt, melyek gazdái is gyorsan előkerültek, mert az aljnövényzetben bújtak meg.

A forró nyomos csoport egy középkorú nőt és egy fiatalkorú fiút hallgatott ki gyanúsítottként, akik a cselekmény kapcsán részben beismerő vallomást tettek.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyben dolog elleni erőszakkal szabályértési értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek