2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

A tarcali polgárőrség vezetője tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint két személyt tart vissza az egyik lakatlan ingatlan udvarán, akik oda jogtalanul mentek be. Az elsődleges megállapítások szerint a két helyi lakos a porta kőkerítésének egyik beomlott részén ment be az udvarra azzal a szándékkal, hogy ott fát gyűjtsenek. A Tokaji Rendőrőrs lopás miatt folytat velük szemben eljárást.

Egy prügyi lakos telefonon tett bejelentést, miszerint az udvarukról eltulajdonítottak két kerékpárt. A bevezetett rendőri intézkedések során megállapítást nyert, hogy a körbekerített udvarra a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül a kulcsra nem zárt kiskapun ment be két helyi lakos, akik a melléképület falának támasztott lezáratlan bicikliket eltulajdonították. A rendőrök beazonosításukat követően mindkettőjüket elfogták, az eltulajdonított kerékpárokat is megtalálták és lefoglalták. A két tolvaj ellen lopás miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben, aki egy szerencsi körbekerített lakóház udvaráról, a ház oldalához támasztott segédmotor-kerékpárt eltulajdonította.

Egy tarcali  lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint ismeretlen tettes a szőlőterületen található hétvégi házába az ajtó befeszítését követően behatolt és onnan több liter bort, valamint egy rádiót eltulajdonított. A bevezetett forrónyomos intézkedések során a Tokaji Rendőrőrs járőrei előállítottak három fiatalkorút, akik a cselekmény elkövetését elismerték. Megállapítást nyert továbbá, hogy mindhárman körözés alatt állnak, mivel elszöktek az intézetből. A fiatalokkal szemben az intézetbe történő visszaszállításuk mellett lopás miatt folyik az eljárás.

A Szerencs és Mezőzombor között található vasúti pálya területről ismeretlen elkövető 60 méter szigeteletlen sodrott vörösréz vezetéket, valamint 14 méter szigetelt sodrott vörösréz vezetéket levágott és eltulajdonított. Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek